Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

ADY 100 - Kaláka együttes Ady-estje


Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft.

2019. szeptember 24. 19:00

A Kaláka együttes 50. jubileumi évadjában régi adósságát törleszti ezzel az Ady dalokból álló összeállítással.

ADY 100   
Kaláka – Ady – Latinovits   
A Kaláka zenekar Ady-estje

A Kaláka együttes 50. jubileumi évadjában régi adósságát törleszti ezzel az Ady dalokból álló  összeállítással. A hetvenes évek közepén az ország sokak számára első színésze, Latinovits Zoltán egy közös rádióműsor kapcsán fedezte fel magának az akkor még fiatal zenekart, és javasolta, tartsanak közös esteket. 1975-76-ban sokfelé mentek együtt. Akkor született Latinovits ötlete, készítsenek közösen Ady-estet a költő születésének 100. évfordulójára, 1977-re. A remek Ady versmondásáról is híres, legendás színész 1976-ban meghalt,  így a terv meghiúsult.
Most, 2019-ben sokat emlékezünk Ady Endrére, halálának századik évfordulója kapcsán. Ez alkalom az  idén  50 éves Kalákának, hogy Latinovits tervét megvalósítsa.

Az esten közreműködnek az együttes tagjai:
Becze Gábor, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos, Radványi Balázs és velük énekel az egykori Kaláka tag,  Huzella Péter is. Az a terv, hogy Latinovits Zoltánt is láthatja a közönség archív televíziós  felvételekről.

Az est szerkesztő-rendezője Kőváry Katalin.
Szervező: Gryllus Kft.